Translate

fredag 2 maj 2014

Borneo och trötta flickor!!

Oj idag har vi verkligen varit produktiva!! Började dagen ganska segt och inte riktigt någon som kände sig på topp men sådana dagar har man ju hemma också, bara att här är det inte lika enkelt att lägga sig i soffan och dega framför teven när man har en sån dag utan här drar man sig ut och gör det man ska ha gjort ändå.
Vi började med att gå till turistbyrån där mannen som hjälpte oss var helt fantastisk. Han kunde svara på alla våra frågor och hjälpte oss verkligen med att planera våra två veckor här på ön. Vi har också nu bokat en Safari längs med Kinabatangan River och nu håller vi på att boka boenden och dykturer vid Sipadan. Vi kunde tyvärr inte förlänga vår vistelse här på detta Hostel så imorgon behöver vi byta för bara en natt innan vi tar bussen 07.00 upp till Sandakan för att påbörja vår safari upplevelse. Sarfarin är på 3 dagar och 2 nätter och efter det ska vi ha en dag i Sandakan och kanske åka till Sepilok Orang Utan Sanctuary för att kolla på de fina aporna. Är verkligen helt kär i dessa vackra små apor och speciellt bebisarna. Fastnade för dem när jag såg en dokumentär när jag var ganska liten.  Den sjunde maj går sedan bussen ner till Semporna för att vi sedan ska kunna ta oss ut till Mabul Island där vi ska dyka i några dagar innan vi drar oss tillbaka till KK via buss för att sedan flyga vidare till Bangkok Thailand! Här ska det shoppas förstår ni ;) Har ju redan utökat garderoben lite men nu jädrar ;) bokade dessutom bagage så 25 kilo kan jag ha med mig till Singapore ;)

Så, ja nu vet ni lite mer om hur våran resplan ser ut de närmaste veckorna och också varför jag kanske inte riktigt kommer att kunna vara helt hundra aktiv här på bloggen eller i någon kontakt :) (men mamma och pappa, skulle det vara något funkar nu min mobil igen (av någon konstig anledning) så vill ni nå mig kan ni det) Kan hända också att Malins internet fungerar bättre än mitt då hon har femman och inte fyran (äppleskit) så här är länken till hennes blogg. Malins Blogg!

Imorgon ska vi åka ut till några öar som tillhör ett marin reservat så det ska bli riktigt fint. Hoppas på att det är fina stränder och att vi kan få lite mer färg på våra kroppar, man börjar ju känna sig blek ganska snabbt här nere :/ hur som så ska det bli en skön och ganska lugn dag den med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar