Translate

onsdag 14 maj 2014

Mabul Island

Oj vilka fina dyk vi har haft under vår vistelse på Mabul. Har bott på ett homestay med mycket mysiga folk och bara njutit i törsta möjliga mån. 
Vi har under dess dagar (nästan en hel vecka) endast umgåtts med malajerna på boendet och dessutom varit utan internet. Det har faktiskt varit riktigt skönt att inte ha mobilen med sig överallt och hela tiden känna att man måste kolla om det är någon som har skrivit. 

Jag har hunnit läsa ut två böcker under tiden på ön men vi har tyvärr inte fått så många timmar till att sola som vi tänkt. Vi kunde inte bada om vi inte hade tofflor på oss så låg man och stekte fick man sedan ta en dusch, men man blir inte avkyld på samma sätt så jag bangade efter en halvtimme säkert. Satte mig i skuggan och läste min bok istället. Vi har spelat väldigt mycket kort för att få kvällarna att gå, både patians och andra spel. Vi lärde Brandon, en Malaysia ifrån delfingruppen, att spels stress och en annan kväll lärde vi Steven lite svenska i utbyte mot några meningar på Malay. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar