Translate

onsdag 14 maj 2014

Sandakan till Semporna

Åh herregud vilken utmattande bussresa....suttit en gubbe/pappa framför oss fast på andra sidan gången. Först verkar han hur trevlig som helst men allt eftersom bussresan går så blir han mer och mer stötande typ! Tar fram sitt lilla barn som är väldigt sött och vinkar. Visst fine det är väl sött men inte i femton hela minuter och typ en gång i timmen..... 
Bussen tog alltså nästan sju timmar och genom halva så sitter han där med sin bebis igen, tittade dit lite snabbt och då har han skrivit in sitt mobilnummer i sin telefon och vill att jag ska skriva ner det....DET KAN DU FETGLÖMMA!!! vad fan ska jag med hans nummer med????? 

Sen märker vi (jag och linnea som vart utsatta för det då Malin satt två säten bakom honom istället) att han fällt sitt säte och höjt upp det bredvid honom så att han kan luta sig tillbaka i sitt och låtsas sova men egentligen snegla och glo på oss!!! Hur irriterande och sliskig får man bli egentligen? Jag menar han hade för fan fru och barn med sig på bussen dessutom! 
Slutade med att linnea flyttade säte och jag satt och total ignorerade honom med hörlurarna i. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar