Translate

söndag 23 februari 2014

Queenstown

Idag skulle Noah och jag till en skatepark. Vi googlade lite och han hittade en som låg nära, vi kunde ta bussen dit, och som såg bra ut. Duktiga som vi är kollar vi inte helt exakt hur man ska gå för att komma dit så vi gick väl i typ en halvtimme innan vi hittade parken. Frågade två människor på vägen och den första visste inte och den andra sa att det var bättre att åka in till Somerset....Ha! tänkte vi vi försöker väl hitta den lite till sen går vi till IKEA och köper glass och varmkorv istället. Till slut när vi precis pratat om att ge upp kommer den plötsligt där på vänster sida, visar sig att busshållplatsen innan den vi gick av och sen gå lite bakåt hade vart rätt väg för att komma fram snabbt.... hur som helst var parken en besvikelse. det var två ramper och en grindsakimoj. Noah sa att på bilderna var de en sak mellan ramperna också och på marken såg det ut som om något stått där men att det nu var borta. En timmes åkande blev typ tio minuter innan vi tröttnade och gick vidare mot IKEA.

Precis innan skateparken låg denna coola lilla hinderbane sak. Klart att man ska prova på om man ändå går förbi, vi trodde ju dessutom att det redan var försent att hitta den lilla parken. 
På IKEA åt vi varmkorv som inte var så jättegod om man är van vid de riktiga korvarna som vi ändå har hemma och glass. Vi lyckades tappa glassrånen i marken så ett av de gick sönder, men en snäll mamma kom fram med sitt rån och gav det till oss för hennes son ville ändå inte ha någon glass längre, så vi fick oss ändå varsin glass. 

Vart på kyrkan efter det, Noah och jag badade för att svalka av oss efter den otroligt varma dagen och sedan var det gudstjänst, mat och hockey. Dock gick jag hem med Thyra samtidigt som Filip och hans kompisar kom så det blev inte så mycket tjöt med dem :( Satte på matchen hemma på teven och för att det skulle kännas mindre ensamt hade jag mamma med på chatten. 

Den andra familjen har kommit tillbaka hit idag så nu ska de bo här i tre dagar innan de åker hem till Sverige igen. Så underbara flickor har dem, så otroligt söta och snälla båda två. 
Skypade med mor nu på kvällen och där var också Annica och Anna hemma hos oss. Supermysigt att få prata lite med släkten :D 
Nu ska här sovas :) pussar och kramar <3 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar