Translate

lördag 1 mars 2014

Skandinavisk Idrottsdag

Vinst till svenskarna!!!! WOHO!!! revansch från OS...oh ja!
Alla har kämpat på väldigt fint ute på stadion idag och herre vilken hetta. Det är tur att man har haft både keps och solskyddsfaktor på sig hela dagen. Jag har faktiskt bränt mig på axlarna efter igår, svider tyvärr lite gött när man tar på det så det är bara att smörja in med aloe vera gellyn och bita ihop :D
http://sjomannskirken.no/singapore/aktuelt/2014/03/topp-stemning-paa-idrettsdagen/ Här kan ni hitta resultaten och sedan förmodligen läsa lite mer om dagen.
Har gått runt och fotograferat massa grejer idag, har tagit 495 bilder men ungefär hälften är väl användbara...haha så blir det ibland ^^ Ska gå igenom dem ordentligt imorgon och sedan skicka dem till kyrkan. Tror faktiskt att det snabbaste enklaste är att använda USB- sticka. Men men det löser vi imorgon.
Nu ska en trött Josefin gå och lägga sig för att orka komma upp ur sängen imorgon.

Tyvärr känns inte ryggen något bättre men det kommer väl, vad är det efter typ två-tre veckor som man ska söka för det va? Känner mig lite gammal och gnällig när man klagar över att man har ont i ryggen och är så stel som jag är på morgonen i ryggen, men samtidigt så låser sig musklerna i ryggen i vissa positioner så då är det ju inget annat att göra än att andas ändra ställning och göra uppgiften på ett annat sätt.

Massa bilder kommer imorgon så bara några kommer nu. Varsågoda och sov så gott :D

Uppvärmning är viktigt även i ett varmt land som detta. 








Lovade att lägga upp denna fina manikyr här på bloggen. Kerstin dotter (Maria) hade gjort detta på henne kvällen innan, helt otroligt att folk orkar sitta och fixa så :) 

Det är ju lite ett måste att man har med foto på en annan person som tar kort ;) Ser bra ut Peter!

Svenskarna segrade i poängligan! Revansch från OS, där fick ni Norge!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar