Translate

onsdag 8 januari 2014

Chill

Idag har vi haft en väldigt lugn dag. Började dagen vid poolen och försökte att få lite mer färg på våra kroppar. Hoppas att det har tagit lite på oss i alla fall. Efter det drog vi oss in mot stan för att kolla in Little India. Det är ju lite så här att det är mest shopping och olika typer av tempel här, så det är väl inte så himla roligt. Vi gick i alla fall in på Mustafa Centre som är det mest omtalade i den delen men vi orkade inte så drog vidare för att köpa glass. 

Överallt håller man just nu på och pyntar och dekorerar inför det kinesiska nyåret som är i slutet på januari. Tror att det kommer bli helt grymt festligt och jag ska ta med mamma och pappa in till Chinatown den dagen/kvällen för att se allting. 

Nu på kvällen gick vi ut och gick i parken och körde en fin liten McDonalds middag. Kollade på hamnen och lite på containerhamnen men man ser ju mest de stora kranarna om man är högre upp. Vi såg de ganska bra när vi åt glassen för då hade vi gått upp på taket på VivoCity. Doppade fötterna i vattnet som de har där uppe. Jättekonstigt egentligen att de har som en pool uppe på taket men överallt satt det skyltar om att man inte fick simma. Tokigt värre!

Imorgon drar Ludde förmodligen vidare så då får vi se vad som händer här. Måste ju göra klart allt inför inlämningen. Gjorde lite till idag på eftermiddagen men det är svårt i och med att det är så otroligt tråkigt med grammatik! (sorry alla ni som tycker att det är roligt, men jag kan komma på så sjukt mycket annat med språk som är tio gånger roligare)





Gjorde lite thé och toast på kvällen till filmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar