Translate

måndag 20 januari 2014

Prata buffé

Ligger och tar det lite lugnt inne i min säng såhär runt midnatt. Linnea har varit här ikväll och vi har spelat Diamanten med Noah och Mia och sedan satt vi och spelade kort. Skönt att bara kunna hänga ungefär som man gör hemma :)

Har under dagen varit på Vivo och köpt lite småsaker från Daiso och sedan åkte jag och Linnea till Little India för att möta Swathi, Julia och Reeka. Vi skulle hjälpa Swathi med hennes slutprojekt och ge lite feedback. Vi åt först lunch på något som hette Dickon's? ja något liknande iaf. Hade som en liten prata buffé vi beställde in massa olika, banana prata, strwaberry prata, mushroom and cheese, prata bom, prata milo, chocolate prata, tissue prata ja ni fattar grejen ;) det var riktigt gott och kul att vara ett litet tjejgäng, sitta och skratta och prata. 

Ja nej så mycket mer än så har inte hänt så jag ska inte tråka ut er med mer utfyllnadstext. Puss och kram på er <3
haha ser lite skev ut men det gör man när man är förkyld ;)

3 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det är liksom som ett indiskt bröd fast här i Singapore så har kineserna och malayerna gjort en tolkning på det med att man har kanske då t.ex strawberry eller chocolate prata. Annars är det ett bröd som man kanske äter som förrätt och man doppar det i lite currysås :)

      Radera
  2. aha fina bilder på pratavarianter...

    SvaraRadera